به گزارش پایگاه خبری راد، دکتر حسین صمیمی در افتتاح چهارمین نشست تخصصی دستاوردهای علمی و فنی پژوهشگاه فضایی ایران با تاکید بر اینکه این پژوهشگاه رقیب هیچ دانشگاه و بخش خصوصی نیست، افزود: در خصوص تعامل با دانشگاه رویکرد ما رفع نیازهای دانشی و فناورانه پژوهشگاه فضایی ایران در پروژههای جاری و آتی و جهتدهی به تحقیقات دانشجویان در راستای نیازهای فضایی کشور بوده است.
وی از همکاری با 12 دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: این همکاری به ارزش 52 میلیارد ریال بوده است.
صمیمی تاکید کرد: در میان دانشگاهها، دانشگاه تهران، صنعتی شریف و صنعتی امیرکبیر به ترتیب با 53 ، 52 و 42 طرح به ارزش 1.4 و 1.2 میلیارد تومان و 950 میلیارد تومان در صدر این همکاریها قرار دارند.
رییس پژوهشگاه فضایی ایران ادامه داد: در این همکاریها 117 استاد، 189 دانشجو و حدود 100 همکار پژوهشگاه فضایی به عنوان ناظر همکاری داشتند.
صمیمی، یکی از الزامات تحقق چشمانداز توسعه را زیر ساختهای آزمایشگاهی مطابق با نیازهای جاری و آتی بخش فضایی کشور دانست و خاطرنشان کرد: در این راستا تست و تحویلگیری ماهواره "پیام" امیرکبیر در مجموعه آزمایشگاه AIT پژوهشگاه فضایی ایران در دست انجام است و در کنار دستاوردهای فنی این امر، تعامل پژوهشگران پژوهشگاه و دانشگاه امیرکبیر قابل تقدیر است.
وی با اشاره به تغییر نام "مرکز تحقیقات فناوری فضایی" این پژوهشگاه به "مرکز توسعه خدمات فضا پایه" گفت: با این اقدام درصدد تغییر ماموریت این مرکز و توسعه خدمات فضاپایه هستیم.
رییس پژوهشگاه فضایی، رسالت این پژوهشگاه را کمک به توانمندسازی حوزه فضایی کشور دانست و گفت: چشمانداز پژوهشگاه تبدیل شدن به قطب توسعه فناوری و خدمات فضاپایه است